Salg & Key Account Management

Omdrejningspunktet for en solid økonomi er at kunne fastholde og udvikle relationer med eksisterende kunder til et højere niveau.

Optimér din produktion

Professionel sparring omkring effektivisering af en produktion kan tilføre nye muligheder og nye markeder, med det handler lideledes om at kunne konkurrere på det mest tydelige parameter - prisen.

Hjælp til organisationsændringer

En understøttende lederkapacitet kan skabe rum for løsninger, der muliggør større opgaver end I normalt kan entrere med samt tid til at fortage nødvendige strukturtilpasninger.

Finn Kjelstrup Pedersen

Kjelstrup Consult
Hjermvej 68
7600 Struer
Tlf. 29316949
Tilfør din virksomhed kort- og langsigtet værdi og fleksibilitet tilpasset nøjagtig jeres behov

Få tilført en freelance chef

I bestemmer selv, hvor meget og hvordan arbejdet skal udføres og om det skal være helt eller delvist på jeres adresse. Mindre opgaver eller akut opståede udfordringer kan også tilføres værdi og resultater med udefra kommende ledelsesbriller, selv om længerevarende projekter ofte giver rigtig gode chancer for at være resultatskabende.

Ledelse – erfaring – kvalitet i sparring

Jeg er uddannet maskiningeniør og merkonom og har mere end 20 års erfaring med ledelse, som chef for salg, PTA og de sidste 5 år med Interim ledelse i mange forskellige typer virksomheder.

Stor erfaring med at forhandle kontrakter med nogle af Skandinaviens største industrikoncerner, men kan også optimere og tilføre troværdighed i jeres markedsføring og eksterne kommunikation. Personligt er jeg et åbent, nysgerrigt og nærværende menneske, der opnår resultater igennem dialog, vilje og en ”hands on” analytisk tilgang til markeder.

Fokus på bundlinjen

Det er 5 gange dyrere at få nye kunder end at fastholde jeres loyale kunder. Desuden sikrer det ro til nye indsatser og en løbende forbedring af jeres produkter. Det handler om flow og fremadrettede mål. Hvis man står for meget stille, så bevæger man sig baglæns. Vi ved det alle sammen. Men hvor mange af os har de 25 timer i døgnet? Kjelstrup Consult kan være jeres ekstra time.

Få flere muskler til at gennemføre store projekter indenfor tidsrammen, samt en sparring og sikring af virksomhedens økonomi, medarbejdernes tryghed og luft til i hverdagen at give jeres kunder det de fortjener. Nemlig mere end de forventer. Det lyder simpelt, men er det naturligvis ikke altid. Og nogle gange langt fra. Hvis I er nysgerrige på at give de 10 procent ekstra, så ring.

Overskud til den rigtige beslutning

Virksomheder vælger nogle gange at sige nej til opgaver, fordi de ikke kan overskue de interne, strukturelle udfordringer, mangel på mandskab, ledelseskapacitet eller andre udfordringer ved en større entreprise.

Professionel sparring og understøttende, ekstern rådgivning kan skabe rum for værdiskabende løsninger, der muliggør en succesfuld proces og resultat ved at sige ja tak til opgaven.

Referencer

De virksomheder, jeg arbejder for & med, er ambitiøse på en række områder, som vækst, kvalitet og fokus på også at kunne følge med, når det nogle gange går stærkt. Det, at man ikke glemmer sine kunder, når vi har travlt. Det, at alle kunder er store kunder, uanset, hvor store de rent faktisk er.
Note: Carousel will only load on frontend.